Terugblik op netwerkbijeenkomst met draaiende machines van Pronar

De netwerkbijeenkomst op uitnodiging van Van Herwijnen Machinery bv was een groot succes. Het evenement vond plaats op 29 september 2022 op de locatie van Bouwstoffenhandel De Rivierendriesprong Papendrecht bv te Papendrecht.

IMG_20220929_171946000_HDR-scaled Terugblik op netwerkbijeenkomst met draaiende machines van Pronar Evenementen
IMG_20220929_180000281-1024x768 Terugblik op netwerkbijeenkomst met draaiende machines van Pronar Evenementen
IMG_20220929_181858977-1024x768 Terugblik op netwerkbijeenkomst met draaiende machines van Pronar Evenementen
dunlop2-2-1024x768 Terugblik op netwerkbijeenkomst met draaiende machines van Pronar Evenementen
IMG-20220930-WA0004-1024x768 Terugblik op netwerkbijeenkomst met draaiende machines van Pronar Evenementen

Na aankomst van de eerste gasten omstreeks 17u kon bij een gevulde koek en een kopje koffie worden bijgepraat over zakelijke en minder zakelijke dingen. Daarna heette voorzitter Youri Rutte (ietwat verlaat) iedereen welkom en gaf hij een korte introductie van het programma.

Jimmy van Herwijnen van steunende leverancier Van Herwijnen Machinery bv nam vervolgens het stokje over. Hij bracht onder de aandacht dat zijn bedrijf beschikt over het exclusieve dealerschap van Pronar en Sandvik, waarna hij het assortiment voorstelde aan de hand van foto’s.

Na het nuttigen van een broodje en een drankje was het iets na 18u tijd voor een demonstratie van materieel, waaronder een Pronar schudzeef, trommelzeef, rupsmobiele transportband en dubbelwals shredder. Glinsterend in de ondergaande avondzon werden de machines draaiend gedemonstreerd en van technisch commentaar voorzien. Menig bezoeker bleek onder de indruk van het kunnen van deze installaties. Na de rondgang over het ruime terrein van Bouwstoffenhandel De Rivierendriesprong Papendrecht bv bestond de gelegenheid om frietjes en/of snacks te bestellen bij de aanwezige foodtruck.

Daarna, rond 19u30, namen Henk Eikens en Fonger Miedema van steunende leverancier Dunlop Service de tijd voor een boeiende uiteenzetting van hun producten en service. Het bedrijf levert een brede waaier aan in Nederland geproduceerde transportbanden, inclusief benodigde onderdelen. Al snel werd duidelijk dat Dunlop Service beschikt over unieke knowhow en dienstverlening op maat voor de sector.

Ter afronding presenteerde directeur Gabriëlla Janssen een actuele stand van zaken in verband met de belangrijkste onderwerpen die tijdens de Algemene Ledenvergadering in mei 2022 aan bod waren gekomen.

Tot slot werd nog gezellig nageborreld, door sommige bezoekers tot laat op de avond.

De Branchevereniging Mobiele Recycling is tevreden over de hoge opkomst in Papendrecht en bedankt alle bezoekers voor de zeer interessante bijeenkomst. In het bijzonder dankt de Branchevereniging Mobiele Recycling Jimmy van Herwijnen van Van Herwijnen Machinery bv voor de uitnodiging en goede organisatie alsmede Marcel van Herwijnen van Bouwstoffenhandel De Rivierendriesprong Papendrecht bv voor de gastvrijheid.